ТВЕРЕЗЕ ДУБНО

Головна | Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 29.03.2024, 15:13
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи вживаєте ви алкоголь?
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика №2
Головна » 2012 » Липень » 27 » «Тарас Бульба» – фестиваль наркоманів?!?
16:38
«Тарас Бульба» – фестиваль наркоманів?!?

У кого які думки?..

Нещодавно дізналися дуже образливу річ, що деякі перші особи міста вважають «Бульбу» фестивалем наркоманів. Та й не тільки перші особи. На одному дубенському форумі була зачеплена ця тема. Та дехто має настільки упереджене ставлення до фесту, що аж соромно читати. І мало хто задумується, що у наших барах (особливо тих модних, що за містом), можна побачити таке, до чого «Бульба» навіть не дотягує. У Дубні НАБАГАТО більше наркоманів, ніж серед усіх відвідувачів фесту! Себе ж то не видно, а «спихнути» всі неподобства за фестивальні дні на приїжджих – то ми залюбки!
Тож посумувавши над такою несправедливістю, ми вирішили «поприставати» до цьогорічних учасників, щоб дізнатися їхнє ставлення до «нездорового» способу життя. Читайте:

DK, DANCE
- До наркоманії та надмірного пияцтва ми ставимось негативно і тому закликаємо всіх молодих людей до здорового способу життя! А колегам-музикантам хотілось би сказати: «Не вводьте себе в оману, не повторюйте долю Джимі Хендрікса, Джимі Морісона та інших, бо то є їхня доля, а не ваша. Творити можна і без наркотиків та пияцтва. Підтвердженням цього є хоча б гурт "DK, DANCE”.

ElliS
- Життя занадто яскраве та коротке, щоб його марнувати на безглузді речі, котрі приносять лише спустошення. Станьте здоровим майбутнім своєї країни!

kLiniT
- Ми – молодь – є майбутнім української нації. Саме від нас зараз залежить подальший розвиток молодої квітучої держави. І ми можемо впливати на культурне зростання цілої країни.
Те, що в наш час ми маємо змогу проводити і відвідувати такі культурні заходи, як цей фестиваль, є просто чудово. Бо вони направлені на розвиток і підтримку української: музики, мови і культури. Тут молоді гурти мають змогу заявити про себе на всю країну, стати популярними і відомими. Та від нас залежить, чи будуть проводитися такі свята й надалі (не тільки в Рівненській області, а й на території всієї України). Такі речі як наркотики і зловживання алкоголем впливають на поведінку молоді і на її моральне обличчя. Тож давайте всі разом піклуватимемося про те, щоб такі культурні заходи мали змогу проходити й надалі в усіх куточках України. Ми разом створюємо майбутнє з улюбленою музикою, рідною мовою і такими фестивалями!

Slap
- Навіщо завдавати собі болю та страждань – на теперішній час цього предостатньо. А коли це стосується саме тебе, треба бути трішечки егоїстом, любити свою особу і дбати про неї. Хочеш поставити на собі, своєму майбутньому хрест? Ніхто не заважає – кермо у твоїх руках. В залежності, в яку сторону повернеш, те і буде. Але іноді можна сказати «стоп!».
Існує думка про культ наркотиків в житті виконавців важкої музики, але переважно це не так. У кого наполеонівські плани про майбутнє – той не дасть занапастити себе, впасти на дно...

SUR
Завдячуючи маленьким комахам, які зі слонячою відповідальністю ставляться до нагляду за квітами, ми пропонуємо бути уважнішими щодо користування різними пігулками, які під виглядом інфузорної іграшки потрапляють до шлунку індивідуума. Неодноразове застереження вже подіяло на мозок блакитного кенгуру, яке навчилося готувати суп з фрикадельками на сніданок маленьким котенятам.

В.О.Д.А
- Однією із проблем сучасної української молоді є відсутність цікавого, змістовного дозвілля. Натомість більшість ЗМІ активно рекламують алкоголь, тютюнові вироби, в результаті чого шкідливі звички стали реальністю для більшості нашої молоді. І ми можемо спостерігати ситуацію, за якої на тих же рок-фестивалях значний відсоток його учасників і гостей ведуть і пропагують такий спосіб життя, який протирічить поняттю здорової людини.
Саме тому „В.О.Д.А.” принципово виступає із закликом обачніше ставитися до вживання алкоголю, тютюнових виробів та наркотиків, і всіляко обмежувати цей процес, не уподібнюючись до сірої маси, для якої це є способом самовираження. Причому це стосується як учасників фесту (музикантів), так і його глядачів. Україні потрібна здорова, активна молодь, чудові рок-фестивалі та якісна музика!

Decorum
- «Decorum» проти наркотиків! Тому що наркотик в першу чергу звужує кругозір людини! Знищує людину, як сильну особистість. Перешкоджає можливості досягнення успіху в житті. Породжує розлад між близькими та рідними людьми!
Взагалі, наркоманія, так як і алкоголізм, є важкою хворобою, від якої дуже важко вилікуватись та знайти своє місце у суспільстві!

Краплі Морzу
- Ми не захоплюємося ані алкоголем, ані наркотиками. І вважаємо, що для реалізації своїх ідей та досягнення усіх поставлених цілей потрібен тверезий погляд на навколишній світ.

Мій батько п’є
- Ми підтримуємо рух «Стрейт Едж» та визнаємо, що алкоголь, наркотики, цигарки – це те, що нам не потрібно. Без цього лайна можна жити ще краще, ніж з ним! Ми отримуємо кайф від цього життя без спотвореного бачення краси та дійсності! Це чисте тіло, свідомість, дух! Коли ти відмовляєшся від усякого лайна, ти не даєш іншим керувати тобою, не даєш робити з себе раба, собачку на повідку, яка, вбиваючи себе різними психотропними засобами, думає, що вільна, а насправді не може відпочити без алкоголю, або прожити день, щоб не думати про цигарку!
Та й коли виходиш на сцену – адреналін у серці зашкалює! Але це за умови, коли все не притуплено алкоголем, бо тоді не має ніякого кайфу!

Полинове поле
- Хорошу рок-музику можна почути і зрозуміти ТІЛЬКИ в стані тверезого розуму і ясної пам’яті. Приходити під сцену, будучи в стані "слимака", це, як мінімум, неповага до музикантів. Не кажучи вже про втоптування в послід власної гідності. Варто пам'ятати, що ми подаємо приклад тим, хто ще сумнівається в існуванні української музики та української культури. Було б чудово, якби цей приклад був прикладом гідного українця, що цінує своє, а не оскверняє себе надміром алкоголю чи наркотиками.
Тверезі представники української культури є відображенням душі нації, та, на жаль, зараз у нас вони перебувають у стані алкогольної депресії. Тож нехай краще вони спиваються від вибуху українського таланту та самобутності!

ETC
- Якщо гурт бажає виконувати музику якісно, і щоб інструменти грали рівно та потрапляли в лад – потрібно грати нормальному. Алкоголь та наркотики спотворюють звучання! І у нас є табу – ми ніколи не п’ємо до виступу. А на рахунок наркотиків – то не знаємо, не пробували. І не хочемо – хто знає, як воно на нас подіє? Може, ми попадаємо там на сцені?..

Серцевий напад
- Ми категорично виступаємо проти вживання наркотиків, надмірного вживання алкоголю. Це зло, яке руйнує в тобі людину і всі людські якості, перетворюючи тебе на шматок м'яса з невеличкою купкою сірою речовини в голові, яка просто існує для того, щоб рухати тобою до наступної дози. Не перетворюй себе свідомо в тварину. Будь людиною!

Гапочка
- Нехай у людей головним наркотиком у житті буде музика і кохання!

Сієрра-Леоне
- Наркотики, надмірне спочивання алкоголю – все це губить твою свідомість! Ти неадекватно сприймаєш речі, світ навколо тебе стає іншим. І якщо ти серйозно займаєшся музикою, то робити це потрібно лише на тверезу голову!

Обійми дощу
- Такі великі свята, як Тарас Бульба, створюються заради набагато вищої мети, ніж просто розвага слухачів – для того, щоб сприяти розвитку української музичної сцени, підтримуючи молодих виконавців та знайомлячи їх з шанувальниками гарної музики. Тому, якщо ви патріот своєї країни і хочете вносити вклад у ї розвиток – ви можете посприяти меті фестивалю, прийшовши на нього дійсно слухати музику та підтримувати музикантів, а не пиячити та чинити безлад, що зараз так полюбляє робити на музичних подіях частина нашої молоді. Зустрінемось на фесті!

Якудза
- То все у нашому житті є непотрібним. Якщо вам зненацька стане сумно, то нехай краще розважать хороші друзі та хороша музика, а не цигарки та горілка.

InСАЙД
- Життя – це хаос, але якщо ти в драйві, ти на вірному шляху. Драйвуймо цей фест! Але драйвуймо здорово!

Ну як? Робимо висновки та всі йдемо на «Бульбу» насолоджуватися кльовою якісною музикою на тверезу голову та всі інші частини тіла!)))

Джерело - http://www.dubno.com.ua/drugs.php

Категорія: Дубно | Переглядів: 2555 | Додав: xXx | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Admin  
0
Так! Я там був тверезий...

1 Сергій  
0
І ти думає на Тарасі Бульбі будуть трезві люди?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Дубно
Архів записів
Друзі сайту
НАША ГРУПА ВКОНТАКТІ





ПРАВДА

ТВЕРЕЗЕ ДУБНО |