ТВЕРЕЗЕ ДУБНО

Головна | Реєстрація | Вхід
П`ятниця, 26.04.2024, 05:58
Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи вживаєте ви алкоголь?
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Статистика №2
Головна » 2012 » Лютий » 22 » Механізм дуріння від алкоголю
13:24
Механізм дуріння від алкоголю


П'яниці частенько говорять, що вони поети: "ми хмеліємо, ми п'яніємо". Слів загалом різних у своє виправдання придумали. Але тверезій людині видно, що під дією алкоголю людина найнатуральнішим чином дуріє (стає дурнем, тобто, сприймає навколишню реальність не такій, якою вона є насправді), а не хмеліє. Як це відбувається?

Людина через тупість, аморальність і безвілля заливає в себе алкогольну рідину (пиво, вино, горілку - різниці немає). Спирт всмоктується в кров, руйнує, склеює еритроцити. Ці склеювання з кровотоком йдуть в мозок, закупорюють клітини мозку. Клітини мозку починають кисневе голодування. Клітини мозку починають в масовому порядку гинути. Нормальна робота кори головного мозку порушується і людина тому дуріє. Це ми вже знаємо. Проте, процес алкогольного дурманення у різних людей протікає по-різному.

У одних в першу чергу порушується потилична частина мозку - вестибулярний апарат. Вони починають базікати та починають втрачати рівновагу. У других в першу чергу руйнується "моральний" центр. Про цих говорять: це він п'яний зробив, тверезий би ніколи. Знаючи це, абсолютно очевидно, що людина під дією алкоголю стає божевільною. У нього клітини головного мозку, контролюючі поведінку, убиваються алкоголем. У третіх в першу чергу руйнується пам'ять. Медицина знає тисячі випадків, коли на ранок п'яниця не може згадати, де був, що робив, з ким пив. У нього в головному мозку замість клітин, які повинні були запам'ятати вчорашній день, - рубець в палець завтовшки.

Погодитеся, що втрата рівноваги, неадекватні дії і втрата пам'яті - це усе характеристики не алкоголізму, а дурості, тобто, те, що властиво дурням і шизофренікам.

Джерело -   http://alko.tverezist.org.ua/article-182.html


Категорія: Шкідливість алкоголю | Переглядів: 670 | Додав: xXx | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Reem  
0
This piece was a lifecajket that saved me from drowning.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Погода
Дубно
Архів записів
Друзі сайту
НАША ГРУПА ВКОНТАКТІ





ПРАВДА

ТВЕРЕЗЕ ДУБНО |